Terug

iPad Pro Cases: Van valbestendig of spatwaterdicht tot IP-X8 waterdicht (3)

Filters

iPad Pro Cases: Van valbestendig of spatwaterdicht tot IP-X8 waterdicht

Valbestendige iPad Pro cases

Val, stoot- en krasbestendige tablet cases zorgen ervoor dat uw iPad Pro vele malen langer meegaat. Als een tablet valt of ergens tegenaan stoot kunnen interne componenten onherroepelijk beschadigen. Het gaat hier vaak niet alleen om materiële schade maar in sommige gevallen ook dataverlies.

Door verkeerd gebruik zoals het onbeschermd en ondersteboven neerleggen van de iPad Pro kunnen krassen op het beeldscherm ontstaan. Afhankelijk van de diepte van deze krassen kan het nodig zijn om het volledige beeldscherm te vervangen. Deze kosten kunnen oplopen tot meer dan 600 euro per reparatie, een investering in beschermende tablet cases zoals de Otterbox Defender voor iPad Pro betaalt zich op termijn dus dubbel en dwars terug.

Anti diefstal iPad Pro beschermcases

Als u een tablet in openbare ruimtes wil (laten) gebruiken is het ten zeerste aan te raden om deze te voorzien van anti diefstal maatregelen zoals camerabewaking en een Joy Factory anti diefstal tablet case voor uw iPad Pro. Door middel van een beschermingscase met slot is de tablet alleen nog uitneembaar door bevoegden die beschikken over de juiste sleutel. Zet de kosten van een goede tablethouder met anti diefstal mechanismen eens tegenover de kosten van een nieuwe iPad Pro en u ziet direct waarom dit een uitstekende investering is.

Waterdichte iPad Pro cases

IP-X3 staat in de volksmond bekend als spatwaterdicht wat betekent water niet mag doorlekken als de beschermingscase met 10 liter per minuut besproeid wordt onder een hoek van 60 tot min 60 graden. IP-X3 is effectief tegen water en andere vloeistoffen maar is slechts de laagste categorisering in waterdichtheid.

IP-X4 staat bekend als plenswaterdicht en is hetzelfde als IP-X3 als we het hebben over de hoeveelheid water die deze categorie per minuut aankan. Echter dient er geen water door te lekken ongeacht de hoek waaruit de hoes besproeid wordt.

IP-X5 is de volgende stap omhoog en dient 2,5 liter water per minuut extra aan te kunnen. Dit resulteert in een bescherming tegen besproeiing van 12,5 liter per minuut. Deze categorie staat in de volksmond bekend als sproeidicht. Cases in deze categorie laten geen enkel spoort van water door, ongeacht de hoek waaruit het water op de tablet case gesproeid wordt.

IP-X3 is de hoogst bekende categorie voor besproeiing. 100 liter water dient deze categorie elke minuut tegen te houden zonder dat er ook maar een enkele druppel binnendringt in de case. Onderdompelen in water (dus échte waterdichtheid) biedt deze categorie nog net niet. Voor onderdompelen is op zijn minst de IP-X7 categorie voor nodig.

IP-X7 is de eerste categorie in waterdichtheid die de mogelijkheid biedt om de iPad Pro volledig onder water te dompelen zonder dat er schade optreedt. Let op dat beschermingscases in deze categorie op zijn hoogst 1 meter onderwater gedompeld kunnen worden en dat voor een duur van maximaal 30 minuten.

IP-X8 biedt u échte waterdichtheid. Het maakt in deze categorie niet uit hoelang de tablet onder water gedompeld blijft, de case zal er in elk geval voor zorgen dat er geen enkele druppel water bij de tablet komt. Let wel op: Hoewel IP-X8 beschermingscases écht 100% waterdicht zijn is niet alle apparatuur geschikt om diep onderwater te gebruiken. Dit heeft te maken met de druk die diep onder water op uw apparatuur komt te staan. Raadpleeg de fabrikant van uw apparatuur voor verdere informatie hierover.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Tabletsolution 9.2 / 10 - 332 Reviews @ Kiyoh