Terug

iPad Mini standaard voor op tafel en bureau (21)

Filters

iPad Mini standaard voor op tafel en bureau

Tafelstandaards voorzien uw iPad Mini van meer functionaliteiten, comfort en gebruiksgemak. Hulp nodig bij het kiezen van de juiste tafelhouder voor uw iPad Mini? We helpen u graag verder.

Universele tafelhouders

Universele tafelstandaards hebben het grote voordeel van de laagste prijs. Deze lage prijs is mogelijk doordat de ontwikkelingskosten van universele standaards per model lager liggen in vergelijking met merk- en modelspecifieke standaards. Universele standaards zijn meestal namelijk geschikt voor verschillende soorten tablets. Door de neutrale uitstraling sluiten universele tafelhouders aan bij het ontwerp van vrijwel elk type tablet. Vanaf ongeveer 80 euro heeft u al een robuuste universele tafelstandaard voor uw iPad Mini.

Anti diefstal tafelhouders

Een anti diefstal tafelhouder voor iPad Mini beschermt uw kostbare tablet tegen ongeoorloofd gebruik en ontvreemding. Niet alleen in openbaar toegankelijke ruimten zoals winkels maar ook in kantoren met vaste medewerkers komt diefstal meer voor dan men denkt. Omdat de investering in een anti diefstal tafelstandaard vele malen goedkoper is dan het vervangen van een gestolen iPad Mini is het voor de meeste ondernemers een no-brainer. Door middel van een slot en eventueel een stalen kabel worden tablets vergrendeld en zijn ze praktisch onmogelijk te ontvreemden.

Verhoogde tafelstandaards

Verhoogde tafelstandaards zijn ideaal voor bureaus en andere horizontale oppervlakken waarbij de hoogte niet overeenkomt met de bedieningshoogte van de gebruiker. Deze verhoogde tafelstandaard voor uw iPad Mini is verstelbaar waardoor deze ook voor andere merken en typen tablets te gebruiken is. Afhankelijk van het model en uitvoering is de hoek van veel verhoogde tafelstandaards instelbaar waardoor de gebruiker de tablet vanuit elke gewenste positie kan bedienen.

Meeting room consoles

Meeting room consoles geven de gebruiker (afhankelijk van de geïnstalleerde soft- en hardware) de volledige controle over de omgeving. Denk hierbij aan het bedienen van domotica zoals dimbare verlichting, klimaatregeling en het instellen van zonnewering. Ook video conferencing systemen en andere communicatiemiddelen bedient de gebruiker met gemak vanuit deze meeting room console voor iPad Mini. Meeting room consoles kunnen meestal door middel van een Kensington Security Lock of vergelijkbare oplossing tegen diefstal beveiligd worden.

Balie en kassa standaards

Een iPad Mini standaard voor kassa en balie zorgen voor de juiste uitstraling naar klanten die interactie hebben met de tablet. Zo zijn de meeste van deze tafelstandaards voorzien van anti diefstal maatregelen zoals een slot in combinatie met een stalen draad. Zeker in ruimten met veel menselijk verkeer zoals winkels, praktijken en kantoren is dat geen overbodige luxe. Omdat dit type standaard vaak in contact met klanten komt zijn de meeste uitvoeringen standaard voorzien van een (al dan niet verwijderbare) oplossing op de homeknop en andere bedieningsknoppen af te schermen.

Standaards met zwenkarm

Tablethouders met zwenkarm voor iPad Mini geven de gebruiker in elke gewenste positie een goede werkhouding. Ideaal voor personeel dat in wisselende posities werkt of voor groepen met een diverse samenstelling. Zo werkt iedere gebruiker op elk moment op de perfecte hoogte en in de juiste hoek. Ergonomische oplossingen zoals deze universele iPad Mini houder met zwenkarm dragen direct bij aan een lager ziekteverzuim, een verantwoorde investering.

Draaibare tafelstandaards

Een draaibare tafelstandaard voor iPad Mini zijn een zeer effectieve manier op samen met uw gesprekspartner informatie op een tablet te delen. Zo draait u de iPad Mini tijdens een gesprek moeiteloos naar uw partner om ondersteunende data zoals verkoopcijfers, afbeeldingen van een prototype of andere zaken te laten zien.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Tabletsolution 9.2 / 10 - 332 Reviews @ Kiyoh