Terug

Bevestig je Samsung Galaxy Tab A8 aan de muur met de Tabboy Home wandhouder

  • 14 / 03 / 2023 0
Bevestig je Samsung Galaxy Tab A8 aan de muur met de Tabboy Home wandhouder

De Tabboy Home wandhouder is dé oplossing voor wie zijn Samsung Galaxy Tab A8 veilig en stijlvol aan de muur wil bevestigen. Deze hoogwaardige wandhouder is ontworpen met oog voor detail en vervaardigd uit topkwaliteit materialen, zodat je tablet stevig vastzit en er tegelijkertijd goed uitziet. De Tabboy Home is verkrijgbaar in zwart en wit, zodat je de kleur kunt kiezen die het beste bij je interieur past.

Een van de grootste voordelen van de Tabboy Home wandhouder is de eenvoud waarmee je je tablet erin kunt plaatsen en eruit kunt halen. Door de drukknoppen aan de zijkanten van de houder in te drukken, kun je je tablet snel losmaken en meenemen waar je maar wilt. Dit is vooral handig als je je tablet ook buitenshuis wilt gebruiken, bijvoorbeeld tijdens vergaderingen of presentaties.

Ook kan je de Tabboy Home gebruiken op diefstalgevoelige locaties, zoals een beurs, school of bibliotheek. Door de drukknoppen dicht te draaien met behulp van een inbussleutel, kun je de houder op slot zetten en voorkomen dat je tablet gestolen wordt. Zo kun je gerust even weglopen en hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid van je tablet.

De Tabboy Home wandhouder is niet alleen veilig en handig, maar ook nog eens heel gemakkelijk te installeren. Alle benodigde bevestigingsmaterialen worden meegeleverd, zodat je de houder snel en eenvoudig aan de muur kunt bevestigen. Bovendien is de houder compatibel met VESA-standaarden, waardoor je hem ook kunt bevestigen aan een standaard monitorarm of -beugel.

Al met al is de Tabboy Home wandhouder een uitstekende keuze voor wie zijn Samsung Galaxy Tab A8 veilig en flexibel aan de muur wil bevestigen. Met zijn strakke ontwerp, hoogwaardige materialen en handige functies is deze houder de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Bestel de Tabboy Home vandaag nog en ontdek zelf het gemak en de veiligheid van deze handige wandhouder!

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Tabletsolution 9.2 / 10 - 332 Reviews @ Kiyoh