Terug

Brede keuze tablet vloerstandaards in showroom Tabletsolution

  • 09 / 05 / 2014 0
Brede keuze tablet vloerstandaards in showroom Tabletsolution

Het aantal vloerstandaards in de showroom van Tabletsolution voor iPad en tablets is in de afgelopen tijd sterk uitgebreid. Momenteel zijn er 15 verschillende modellen te bekijken. Het aanbod op de website in uitvoeringen en kleuren is nog veel breder.

Het aantal vloerstandaards in de showroom van Tabletsolution voor iPad en tablets is in de afgelopen tijd sterk uitgebreid. Momenteel zijn er 15 verschillende modellen te bekijken. Het aanbod op de website in uitvoeringen en kleuren is nog veel breder.Aan de "line-up" zijn recentelijk de innovatieve Ivy vloerstandaard en de Tabboy Display toegevoegd. De Ivy slaagt erin om de tablet te beveiligen en toch zichtbaar te laten. De Tabboy Display is afgeleid van de succesvolle Tabboy XL lijn en heeft een breed communicatievlak aan de voorzijde. Steeds meer worden tablets nl. ingezet als infozuil of kiosk en wil men huisstijl of instructies afbeelden.

Naast vloerstandaards hebben we in de showroom ook tafelstandaards en wandhouders in vele uitvoeringen. Heeft u interesse om onze showroom te bezoeken dan is een afspraak snel gemaakt.
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Tabletsolution 9.2 / 10 - 332 Reviews @ Kiyoh