Terug

Nieuw bij Tabletsolution: Design aluminium iPad wandhouder domotica met docking van Displine

  • 21 / 02 / 2021 0
Nieuw bij Tabletsolution: Design aluminium iPad wandhouder domotica met docking van Displine

De nieuwe hoogwaardige en slanke slide-in iPad-wandhouder van Displine combineert elegantie, hoge kwaliteit en flexibiliteit.

De nieuwe hoogwaardige en slanke slide-in iPad-wandhouder van Displine combineert elegantie, hoge kwaliteit en flexibiliteit. Door de open zijde is de iPad gemakkelijk te verwijderen en door de ingebouwde rotatie-unit wissel je van liggend naar staand formaat, wat deze tablethouder bijzonder maakt. De tablet wordt constant opgeladen in de muurbeugel. De muurbeugel is gemaakt van nauwkeurig bewerkt aluminium met een glad geanodiseerd of gepoedercoat oppervlak.

Flexibel: dankzij de geïntegreerde rotatie-eenheid kan de tablet gemakkelijk van verticaal naar horizontaal worden bekeken.

Slim ontwerp: de constructie van de wandsteun van de tablet verbergt alle kabels en beschermt ze tegen slijtage.

Eenvoudige installatie: verwijder eenvoudig een tablet en plaats deze in de tabletwandhouder. De Dame Home muurbeugel is bijzonder geschikt voor domotica in privégebruik. Zijn robuuste constructie maakt hem perfect voor dagelijks gebruik, en de fijne afwerking beschermt je iPad tegen beschadiging. De Dame Home tabletsolution kan alleen gebruikt wordt voor iPad zonder hoes.

Te koop in verschillende kleuren en geschikt voor iPad 10.2, iPad Air 4 10.9 en iPad pro 11

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Tabletsolution 9.2 / 10 - 332 Reviews @ Kiyoh