Terug

Nieuw: Gripzo 360 rotatie en freestanding tablet stands

  • 19 / 07 / 2017 0
Nieuw: Gripzo 360 rotatie en freestanding tablet stands

De lijn van Gripzo Secure tabletstands is uitgebreid met 2 nieuwe modellen; 360 rotatie en freestanding tafelstandaards.

De lijn van Gripzo Secure tabletstands is uitgebreid met 2 nieuwe modellen. Nieuw is de tabletstandaard met kantel (swivel) en 360 graden rotatie. Een optimale presentatie in veeleisende en dynamische omgevingen zoals de retail. Zeer functioneel in klant-medewerker interactie. De open structuur met de stevige klemmen laat de tablet in zijn waarde, maar voorkomt diefstal.Ook nieuw is de Freestanding Gripzo tabletstand. Met een verzwaarde voetplaat uitgerust is de Gripzo tabletstand makkelijk te verplaatsen binnen uw bedrijf.

Gripzo is een Nederlandse speler op de markt van smartphones en tablets beveiliging. Het biedt een unieke mechanische oplossing om doormiddel van een stalen grip, de multimedia devices mechanisch te beveiligen. Door gebruik van een sleutel, schiet de grip los, en is de tablet of smartphone eenvoudig in de hand te nemen. Het unique selling point is zo dat een verkoper direct één op één contact heeft met een klant door het vrijgeven van de tablet.

Deze en ook de andere Gripzo modellen zijn te leveren door Tabletsolution en te bewonderen in onze showroom.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Tabletsolution 9.2 / 10 - 332 Reviews @ Kiyoh