Terug

Tabboy-Sani tabletvloerstandaard met desinfectie dispenser

  • 01 / 05 / 2020 0
Tabboy-Sani tabletvloerstandaard met desinfectie dispenser

Deze Tabboy-Sani vloerstandaard is afgeleid van de succesvolle Tabboy XL vloerstandaard. Voor extra bescherming van uw klanten en bezoekers voorzien van desinfectie dispenser geschikt voor zeep en ontsmettingsvloeistof. De dispenser is voorzien van 1000 ml hervulbaar reservoir en zit stevig vast met apart gemonteerde beugel.

Deze Tabboy-Sani iPad en Samsung vloerstandaard is afgeleid van de succesvolle Tabboy XL vloerstandaard. Deze vloerstandaard met rechte staander is geschikt voor alle reeds uitgebrachte Tabboy iPad tablethouders.

Op een professionele manier kunnen uw klanten, bezoekers en gasten geïnformeerd worden met een persoonlijke boodschap, een klantentelsysteem of een mededeling. Daarnaast biedt de Tabboy-Sani uw klanten de mogelijkheid om hun handen te desinfecteren. Met een desinfectiezuil voor tablets biedt u bezoekers ook de gelegenheid om de handen te desinfecteren voordat ze de tablet gebruiken.

De professionele dispenser met elleboog beugel kan door klanten gemakkelijk gebruik worden;  zowel met de hand als met de elleboog kan er eenvoudig handalcohol gepompt worden voor desinfectie van hun handen.

De dispenser is voorzien van 1000 ml hervulbaar reservoir en zit stevig vast met apart gemonteerde beugel. De standaard is ook zonder dispenserbeugel te gebruiken dankzij het slimme ophangsysteem.

Zware stalen vloerstandaard welke bestaat uit: vloerplaat, kokerprofiel en kopplaat.
100% recyclebaar. Geschikt voor elke Tabboy XL houder, montage in landscape en portrait mogelijk. De deksel is afsluitbaar met het ingebouwde cilinderslot.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Tabletsolution 9.2 / 10 - 332 Reviews @ Kiyoh