Terug

Tabletsolution wandhouder voor iPad bij Brasserie Harkema in Amsterdam

Tabletsolution wandhouder voor iPad bij Brasserie Harkema in Amsterdam

De Tabletsolution iPad wandhouders. De compacte houders houden het beperkte werkblad vrij en zorgen voor de juiste kijkhoek.


Brasserie Harkema heeft een restaurant applicatie ontwikkeld voor de full-service horeca. Het personeel kan bestellingen opnemen, reserveringen boeken en afrekenen. De applicatie voorziet ook in de communicatie met de keuken. Om de iPad goed te kunnen bedienen en beveiligen zijn er op diverse plekken in het restaurant iPads gemonteerd met de Tabletsolution iPad wandhouders. De compacte houders houden het beperkte werkblad vrij en zorgen voor de juiste kijkhoek. Na afronding van de pilot wordt de applicatie verder uitgerold naar andere restaurants van de Haxpema groep.
Brasserie Harkema
staat voor een eigentijdse versie van de klassieke Parijse brasserie in het hart van Amsterdam. Brasserie Harkema is een aangename en stijlvolle ontmoetingsplaats waar men zeven dagen per week voor een fatsoenlijke prijs voortreffelijk kan lunchen en dineren.Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Tabletsolution 9.2 / 10 - 332 Reviews @ Kiyoh