Terug

iPad handhouder cases handig in de horeca

  • 23 / 10 / 2015 0
iPad handhouder cases handig in de horeca

Joy Factory beschermende cases met handstrap, schouderband en mounts maken het werken met iPad en tablet in de horeca aangenamer.

Steeds meer restaurants en bars gaan een iPad of tablet met een APP gebruiken om de efficiency en de accuratie van hun processen te verbeteren.

Naast POS kassa oplossingen zien we steeds vaker bediend personeel met tablets in de horeca. Het dagelijks werken met een tablet in de hand kan ongemakkelijk zijn en te belastend voor de spieren. Bovendien in een omgeving met kans op vallen en nat worden van de tablet.Joy Factory  heeft die een brede range van Axtion iPad en tablet beschermende cases die het tablet gebruik in de horeca faciliteren. Voor de verschillende versies van de  iPad en voor de grotere 12 inch Surface Pro en iPad Pro (verwacht) zijn er passende cases. In combinatie met de MagConnect koppeling snel te bevestigen op een tafel of muurmount. Ook zijn er handstraps en schouderbanden voor extra veiligheid en handsfree werken.

Samengevat:
• Military grade shock proof - Bescherming tegen vallen en krassen
• Compatible with all our MagConnect™ Carbon Fiber Mounts - Organization, Handsfree, Security
• Compatible with our aXtion™ Shoulder Strap - Handsfree, All day comfort
• Compatible with aXtion™ Hand Strap - Easy/comfortable to hold horizontally or verticallyTabletsolution heeft een breed assortiment aan iPad en tablet handhouders.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Tabletsolution 9.2 / 10 - 332 Reviews @ Kiyoh